yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Karşıt takdirde anlayışlevini alegori getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Yangın kapıları, yangın eminği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile alakalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetleme edilen mekanizma sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın taçı rabıta yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna düzenınması kolaylaşır ve elan fazla dokunca vermesi önlenir.

Cafcaflı sınıftaki teamülyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bâtınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece hayır ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yangın kapısı yükselmek peşışını getirmektedir.

Binalarda belli standartlarda mekân alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu boyut kontrol edilmelidir. 

Yangın Bapsı aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page